 |
| Tältä vuodelta |
 |
| Viime vuodelta |
Näissä kuvissa näkyvät karhun (Ursus arctos) tuhoamat muurahaispesät. Toisen löysin vuosi sitten ja toisen viikko sitten. Lähin löytöpaikka on kilometrin päässä mökistäni, toinen noin kahden kilometrin päässä. Luultavasti kyseessä on sama karhu.
Herätessään keväällä ja saadessaan ruoansulatuksensa vähitellen toimimaan usean kuukauden syömättömyyden jälkeen, nauttii se muurahaispesän antimia, eli muurahaisia. Eli summa summarum: Karhu luultavasti talvehtii jossakin lähistöllä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti